HANSATON a reinventat libertatea auzului cu sisteme de auz ce functioneaza cu incredere fara baterii. Tehnologie de varf, sunet excellent, intelegere optima a limbajului si comfort maxim – ce ati putea cere mai mult de la un system de auz modern? Compania ce prouce sisteme de auz HANSATON a raspuns cu o tehnologie de varf in ceea ce priveste bateriile, o tehnologie revolutionara si inovativa, fara comparatie. AQ 2G este un system de auz unic ce functioneaza pe baterii, creat pentru oameni ce vor sa experimenteze o libertate a auzului fara restrictii.

  Schimbarile ciudate ale bateriilor, telecomenzile micute si incertitudinea puterii ramase ( a bateriilor ) sunt toate in trecut, deoarece sistemele de auz AQ 2G pot fi incarcate peste noapte, cand nu aveti nevoie de ele, in propria statie. Alegeti sistemul de auz ce vi se potriveste cel mai bine. AQ 2G este disponibil pentru aproape toate tipurile de pierdere de auz si in trei clase diferite de echipament: AQ First 2G, AQ Business 2G, si AQ Comfort 2G.

  Cu AQ 2G X – Mini, alegeti un system de auz BTE, creat si proiectat de HANSATON special pentru tehnologia AQ 2G – facuta in GERMANIA. AQ 2G X – Mini este cel mai mic si singurul receiver extern din lume, cu baterii ce se incarca in mod inductiv. Deci nu are nevoie de alte contacte, necesare in alte cazuri, reprezentand un plus in siguranta ce o confera. AQ 2G X – Mini iese in evidenta prin designul sau zvelt si finisajul elegant in doua tonuri tipic pentru HANSATON. Sistemul de auz este disponibil in 8 nuante naturale atragatoare, pentru a se potrivu cu nuanta pielii sau a parului dvs. in mod optim.

  Statia de incarcare AQ 2G este un exemplu de prima clasa a designului de inalta tehnologie si a castigat pe buna dreptate distinctia IF Product Design. De asemenea, interiorul ofera idei inteligente in termeni de energie si servicii de intretinere. Sistemele dvs. de auz pot pur si simplu sa fie incarcate, uscate si mentinute peste noapte, garantand o noua zi de auz neintrerupt. Testate individual, prietenoase cu mediul, bateriile reincarcabile de inalta putere marimea 13 ofera performanta de inalta durabilitate. In plus, HANSATON ofera o garantie de durabilitate a bateriilor pe viata.

  Statia de incarcare monitorizeaza ciclurile de incarcare a sistemelor de auz AQ si va notifica automat daca urmeaza sa aveti o programare de mentenanta in curand.

  AQ 2G X – Mini iese in evident nu doar prin designul sau perfect si tehnologia de incarcare inductiva, ci si pentru tehnologia sa state-of-the-art. Tehnologia state-of-the-art multy-microphone cu caracteristicile Speech Beam si Natural Sound asigura un auz optim din toate directiile, intelegerea limbajului imbunatatita enorm, si un sunet complet natural. Caracteristica Acclimatization Manager permite auzului sa fie usor imbunatatit de la un auz normal la o intelegere a limbajului optimizata obiectiv, aclimatizarea facandu-se in cel mai comfortabil mod. Caracteristica Active Feedback Block 2G previne suparatorul fluierat multumita tehnologiei sale modern Antiphase Feedback Management. Multitalentata caracteristica Situation Optimizer se poate adapta imediat oricarei situatii in timp ce caracteristica i-com2 sincronizeaza automat ambele sisteme de auz, pentru realizarea unei intelegeri a limbajului si a unui auz directional mai imbunatatite, in special in medii galagioase. Caracteristica Hihi Sound creste aria de transmitere a sunetului pana la 12.000 hz, cu 4.000 Hz mai mult decat pot sa atinga sistemele de auz de obicei. Acest lucru va permite sa va bucurati de un spectru si mai larg de sunete, si de o calitate a sunetului mai plina si naturala.

  Toate sistemele de auz AQ 2G pot fi combinate cu telecomenzile HANSATON miniMedia, Media si eMote2, care sunt deja disponibile. Caracteristica Bluetooth pornita la telecomenzile miniMedia si Media leaga sistemele de auz la dispozitive moderne audio si de distractie.

  HANSATON sprijina Plant for the Planet, o initiative international ce lucreaza global pentru reîmpadurire, luptand impotriva schimbarilor climatice. Fiecare system de auz AQ 2G cumparat reprezinta plantarea unui copac de catre HANSATON. Mai multe informatii despre initiative puteti gasi aici: www.plant-for-the-planet.org