Casti Monitorizare – Audia

Audia este un brand consacrat, care s-a impus în piaţă prin calitatea produselor pe care le poate oferi clienţiilor săi, dar şi prin comunicarea strânsă destinată înţelegerii tuturor nevoilor acestora.

Brandul a apărut în anul 1992 în Germania, Audia fiind una dintre companiile specializate în îngrijirea persoanelor cu deficienţe de auz. Dezvoltarea şi fabricarea unor produse puternice şi atrăgătoare din punct de vedere estetic, a fost nișa de la care s-a pornit odată cu fondarea companiei AUDIA Akustik.

Astăzi, se poate spune că Audia a devenit unul dintre cei mai importanţi producători din Germania, datorită cunoştiinţelor profesionale remarcabile şi dezvoltării active, care oferă clienților soluții de auz atractive de o calitate ireproşabilă.

Pe viitor ne-ar plăcea să fim cu un pas înaintea tuturor, întrucât competenţele noastre şi inovaţiile din domeniu ne asigură în mod constant, noi impulsuri cu care să ne menţinem pe piaţă.

De-a lungul timpului, ne-am concentrat atenţia pe câteva directii, ajungând astăzi să oferim soluţii perfecte pentru clienţii noştri: produse conexe otoplastiilor, produse destinate protecţiei auzului dar şi echipamente complexe destinate specialiştiilor din studiourile de înregistrare (in ear-monitoring).

În ceea ce priveşte echipamentele profesionale, destinate artiştilor sau specialiştilor din studiouri, Audia oferă o gamă extinsă de produse care respectă în totalitate nevoile şi dorinţele clienţilor.

Dintre acestea, cele mai importante sunt:

  • Caştile intraauriculare Pheel
  • Caştile EAR:FY
  • Serviciul de personalizare caşti (mulaj)

Prin aceste produse destinate monitorizării profesionale, AUDIA este capabilă să experimenteze pe deplin acest domeniu pentru un efect unic “Wow”. Se obţine astfel un sunet perfect şi un confort în utilizare.