Implant Cohlear – Implant Auditiv

CLARFON S.A. are plăcerea să vă prezinte noul partener in reabilitarea auditivă: Advanced Bionics!

Producătorul de implant cohlear Advanced Bionics, parte a grupului Sonova Holding, principalul furnizor mondial de soluții pentru auz, este lider în cercetarea și dezvoltarea celor mai avansate sisteme, fiind tot timpul axat pe inovații menite să îmbunătățească calitatea vieții.

Implant Cohlear

Produsul Naida CI Q70 este cel mai nou si mai avansat procesor de sunet, combinand cele mai sofisticate solutii oferite de liderii instrumentelor de auz si implanturilor cohleare:

1. Cea mai avansata tehnologie

Advanced Bionics – cea mai bună performanță din industrie pentru a vă aduce de cinci ori mai multa rezoluție decât oricare alt sistem de implant cohlear. Studii independente dovedesc că beneficiarii AB aud mai bine in situatii reale decat beneficiarii altor sisteme de cohlear implant cohlear.
Asculta-ti lumea cu AB!

2. Mai multa inovatie pentru auditia in zgomot

Advanced Bionics – ClearVoice, singura tehnologie de procesare a sunetului din industrie care a dovedit clinic performanțe superioare în mediul zgomotos. In prezent AB oferă cele mai inovatoare setari pentru auditia in medii zgomotoase.

3. Flexibilitatea design-ului

Advanced Bionics – cele mai flexibile modele din industrie. Procesoarele de sunet Naida CI sunt incredibil de usoare si aproape invizibile la purtarea pe și în afara urechii. Pentru cei care preferă să nu poarte dispozitivul pe ureche, procesorul Neptun ofera singurul design freestyle, care ofera libertatea de a alege stilul de purtare: pe braț, sub guler sau în buzunar, fără a-i compromite performanța.

4. Mai mult confort si comoditate

Microfoanele patentate T-Mic ™ si T-Mic ™ 2 sunt singurele microfoane de pe piața plasate
natural la exteriorul conductului auditiv pentru o auditie foarte clara, permițând astfel utilizarea căștilor, telefoanelor mobile și a altor dispozitive.

5. 100% Wireless

Accesorul de streaming wireless ComPilot oferă funcții avansate și funcționalitate care vă conecteaza perfect cu produse Bluetooth, telefoane mobile, calculatoare, playere media, televizoare, sisteme de navigație, FM și nenumărate alte dispozitive.

6. Dimensiuni reduse cu 40% fata de precedentele procesoare de sunet BTE (in spatele urechii)

7. Disponibil in 9 culori moderne

Colecția de culori disponibile pentru Naida CI oferă un stil modern, de la nuanțe discrete care se potrivesc cu nuantele părului și pielii pana la tonuri chic, actuale.

Implant Cohlear