Service Aparate Auditive

RAPID SI EFICIENT PRIN CURIER.

  • Nu trebuie sa va mai deplasati la cabinetul de protezare auditiva din orasul dumneavoastra.
  • Puteti trimite acum prin curier aparatul auditiv pentru a fi reparat.
  • Simplu si rapid, primesti raspunsul constatarii reparatiei imediat ce aparatul ajunge la noi.

De ce suntem cei mai buni?

Clarfon este compania ce aduce pentru prima data pe piata romaneasca tehnologia modulara la aparatele auditive intraauriculare. Consultul audiometric si consultanta protetica sunt gratuite, Clarfon implicandu-se activ in informarea populatiei cu privire la importanta auzului.
Clarfon este noul concept in protezarea auditiva, fiind printere cele mai tinere companii de profil din Romania. Activitatea companiei incepe in 2003 prin deschiderea a 3 cabinete cu locatii premium in Bucuresti, urmand pe parcurs dezvoltarea unei retele nationale de cabinete pentru protezarea auditiva ce se ridica la standarde vest-europene.
Clarfon a devenit lider de piata, reusind sa castige in 2005 locul 3 in topul national al firmelor private pe domeniul articolelor medicale si ortopedice performanta unica pentru o companie de acest fel. Clarfon si-a inceput activitatea colaborand cu 3 producatori externi Hansaton, Starkey si Sonic Innovation. Unitron, producator Canadian de aparate auditive apartinand grupului Sonova, se alatura din 2005 producatorilor cu care Clarfon colaboreaza, diversificandu-se astfel oferta de aparate auditive ce satisface toate cerintele.

CUM POTI TRIMITE APARATUL PENTRU REPARATIE?

Primul pas este sa completati cu datele dumneavoastra urmatorul chestionar:

Nume si Prenume*

Adresa*

Oras*

Telefon*

E-mail*

Modelul Aparatului Auditiv*

Seria*

Detalii despre defectiune ex: usita baterie stricata,tub oliva desprins,etc

Sunteti de accord cu termenii si conditiile noastre?
Termeni si Conditii