Aparat Auditiv Shine Rev +

Urmărind calitatea auzului de peste 16 ani, Clarfon promovează noul aparat auditiv Shine Rev + care vine cu îmbunătățiri tehnice în procesarea sunetului:

  • reducerea zgomotului de fond
  • îmbunătățirea mesajului vocal
  • microfoane automate, astfel încât sunetul devine mai clar și concentrat pe mesajul verbal, cuvintele sunt mai clare chiar dacă în jurul nostru sunt prezente numeroase zgomote de fond.

Optiunile automate Antishock2, Feedback Manager și compresia dinamică inteligentă a sunetelor fac ca aparatul auditiv să protejeze urechea și să îi ofere un tratament de mentenanță nervului auditiv.

Reglajul se face pe 12 canale frecvențiale și 4 programe de audiție ceea ce îl adaptează la orice mediu sonor și la orice pierdere de auz.

Aparat Auditiv Shine Rev

Ai acufene? Prin functia Tinnitus Masker, aparatul auditiv Shine Rev + poate diminua acest țiuit deranjant din ureche!

Caracteristicile tehnice fac din aparatul auditiv Shine Rev + un produs de top, iar calitatea sunetului îl recomandă ca fiind un produs performant.

Aparatul auditiv Shine Rev + este disponibil în toate variantele de purtare: de la intraauricular – discret și aproape invizibil, confecționat după forma conductului auditiv – până la modelul de putere, retrouricular, pentru scăderile profunde de auz.

Pret Aparat Auditiv: Cere Oferta

Ai castigat un cupon de 1058 lei pentru toate aparatele auditive Sonova

Scrie mai jos datele tale pentru a primi pe email cuponul.

    Cupon reducere Aparate Auditive