Aparate auditive AudioService

Aparate Auditive AudioService oferă o gamă largă de proteze auditive și diferite soluții pentru un auz de calitate. Cu peste 50 de ani de experiență, oferă soluții auditive capabile, care ajută oamenii în situațiile lor de ascultare de zi cu zi, astfel încât să își poată păstra stilul de viață activ.

Gama largă de aparate auditive de înaltă calitate, ușor de utilizat, include cele mai noi caracteristici și modele, asigurându-se că există un model care să se potrivească fiecărei nevoi și buget.

Clarfon se angajează să ofere persoanelor cu hipoacuzie aparate auditive excelente și accesorii pentru aparate auditive la prețuri competitive.

Aparate Auditive AudioService

Aparate Auditive AudioService – Familia Stiline – Slim RIC

Aparat auditiv AudioService familia Stiline – Slim RIC de tip Receiver in Canal (RIC), programabile digital între 8 și 20 de canale, având o plajă de amplificare de până la 100 dB (în funcție de receiverul/modelul ales) sunt potrivite pentru pierderi de auz de la ușoare până la severe.

Complet automat si reincarcabil!
Compatibilitate Bluethooth

Aparat auditiv Stiline G6

Aparate Auditive AudioService familia Stiline – Slim RIC

Aparate Auditive AudioService familia DUO Li-Ion, P Li-Ion si HP Li-Ion

Aparate Auditive AudioService – Familia DUO Li-Ion, P Li-Ion si HP Li-Ion

Aparat auditiv AudioService familia DUO Li-Ion, P Li-Ion si HP Li-Ion de tip retroauricular (BTE), programabile digital între 8 și 20 de canale, având o plajă de amplificare de până la 120 dB (în functie de modelul ales) sunt potrivite pentru pierderi de auz de la ușoare până la profunde. Dispun atât de programe manuale, cât și automate.

Complet automat si reincarcabil!
Compatibilitate Bluethooth


Aparate Auditive AudioService – Familia Ilea si Icon

Aparat auditiv AudioService familia Ilea si Icon de tip intraauricular (CIC/ITC), programabile digital între 8 și 20 de canale, având o plajă de amplificare de până la 100 dB (în functie de modelul ales) sunt potrivite pentru pierderi de auz de la ușoare până la severe. Dispun atât de programe manuale, cât și automate și sunt compatibile cu telecomanda sau aplicatia AudioService.

Complet automat si reincarcabil!
Compatibilitate Bluethooth

Pret Aparat Auditiv : Cere Oferta

Aparate Auditive AudioService familia Ilea si Icon

Beneficiaza de oferta pentru aparatele auditive AudioService

Previous
Next