Aparate Auditive in Conducere Osoasa BHM / Clarfon Aparate Auditive

Aparate auditive BHM

Aparate Auditive in Conducere Osoasa BHM

Aparate Auditive in Conducere Osoasa BHM Contact Forte este un aparat auditiv digital in conducere osoasă, care compensează deficiența auditivă ușoară până la moderată, procesând și amplificând sunetul și apoi transmitându-l către urechea internă. Este posibilă conexiunea wireless la diferite dispozitive de comunicare, de exemplu prin Bluetooth.

Tehnologie de ultima generatie cu Contact Forte

Aparatul auditiv BHM Contact forte, este o soluție auditivă pentru toate vârstele fiind extrem de confortabilă. Trăiește viața de zi cu zi fără efort cu acest sistem auditiv digital și numeroasele sale funcții.

Bebelușii și copiii mici vor beneficia de Contact Forte la fel de mult ca adulții. Auzul este indispensabil pentru dobândirea limbajului și pentru comunicarea cu alte persoane, iar aici intervine Aparatul auditiv Contactul Forte.

Oferă, de asemenea, adulților un auz excelent, mai ales atunci când practica sport sau desfășoara activități în aer liber. Acest aparat auditiv se ataseaza direct in spatele urechii, folosind o banda adeziva. Întregul sistem auditiv contact forte este găzduit într-o singură carcasă. Aceasta înseamnă că nu există conexiuni externe prin cablu, asigurând o manipulare ușoară.

Este rezistent la transpirație, murdărie și este rezistent la apă. Poate fi legat de dispozitive electronice prin Bluetooth avand un spectru de frecventa larg.

Aparate Auditive in Conducere Osoasa BHM

Caracteristicile acestui aparat auditiv BHM sunt:

  • Libertate deplină de mișcare;
  • All-in-one într-o singură carcasă (fără cabluri externe), oferind astfel o manipulare ușoară
  • Rezistent la apă
  • Frecvență mare de transmisie
  • Conexiune wireless prin Bluetooth
  • Poate fi purtat atat de adulti cat si de copii

Pret Aparat Auditiv : Cere Oferta

Aparat Auditiv Contact Forte