Chat with us, powered by LiveChat

Ca parte a grupului Sonova, Hansaton dorește să aducă un plus de valoare în dezvoltarea aparatelor auditive prin oferirea de noi funcții tehnologice. Cu o experiență de peste 50 de ani în producția de aparate auditive, Hansaton urmărește să îmbunătățească accesabilitatea pacieților la cele mai noi tehnologii disponibile.

Prin noua platformă EaseHD, sunetul redat de aparatele auditive este filtrat de zgomotele ambientale, rezultatul fiind o mai buna inteligibilitate în orice medii sonore.

Familia Flow

Aparate auditive retroauriculare (BTE), programabile digital, cu până la 4 canale, având o plajă de amplificare de până la 100 dB (în functie de modelul ales) sunt potrivite pentru pierderi de auz de la ușoare până la severe. Dispun de programe manuale pentru o mai bună ințelegere a vorbirii în diferite medii sonore.

Familia Beat

Aparate auditive retroauriculare (BTE), de mare putere, programabile digital, între 6 și 20 de canale, având o plajă de amplificare de până la 120 dB (în functie de modelul ales) sunt potrivite pentru pierderi de auz severe sau profunde. Dispun atât de programe manuale, cât și automate și sunt compatibile cu toate accesoriile wireless Hansaton.

Familia Jam HD

Aparate auditive de tip retroauricular (BTE) și intraauriculare (CIC sau ITC), programabile digital între 6 și 20 de canale, având o plajă de amplificare de până la 100 dB (în functie de modelul ales) sunt potrivite pentru pierderi de auz de la ușoare până la severe. Dispun atât de programe manuale, cât și automate și sunt compatibile cu toate accesoriile wireless Hansaton.

Familia Sound HD

Aparate auditive de tip Receiver in Canal (RIC), programabile digital între 6 și 20 de canale, având o plajă de amplificare de până la 100 dB (în funcție de receiverul/modelul ales) sunt potrivite pentru pierderi de auz de la ușoare până la severe. Dispun atât de programe manuale, cât și automate și sunt compatibile cu toate accesoriile wireless Hansaton.

Toate aceste variante se referă la dimensiunea și designul aparatelor auditive și nu la nivelul tehnologic.

Calea Grivitei nr. 168, Bucuresti, Romania

(0730) 110 127

(0730) 110 127

(021) 222 46 74/75

Email

Email

office@clarfon.ro

Vezi centre medicale

Vezi centre medicale

în 30 de orașe