Aparate Auditive Unitron

Aparate auditive Uitron

Unitron, parte a grupului Sonova și unul dintre cei mai mari producători de aparate auditive din lume, își concentrează resursele în dezvoltarea de noi tehnologii care să îmbunătățească constant calitatea vieții utilizatorilor de aparate auditive.

În anul 2017, Unitron lansează platforma Tempus și noile familii de aparate auditive reîncărcabile care oferă cea mai bună înțelegere a vorbirii, echilibrând dinamic și în timp real fiecare particularitate a situațiilor în care vă aflați zi de zi.

Aparat Auditiv – Familia Moxi T

Aparat auditiv de tip Receiver in Canal (RIC), programabile digital între 6 și 20 de canale, având o plajă de amplificare de până la 100 dB (în funcție de receiverul/modelul ales) sunt potrivite pentru pierderi de auz de la ușoare până la severe.

Dispun atât de programe manuale, cât și automate și sunt compatibile cu toate accesoriile wireless Unitron.
Cele mai mici aparate auditive reîncărcabile din lume!

Variante aparate auditive T Moxi : T Moxi Kiss, T Moxi Dura, T Moxi Fit si T Moxi Now

Pret Aparat Auditiv : Cere Oferta

Aparat Auditiv Familia Moxi T

Aparat auditiv Unitron Stride

Aparat Auditiv – Familia Stride T

Aparat auditiv de tip retroauricular (BTE), programabile digital între 6 și 20 de canale, având o plajă de amplificare de până la 100 dB (în functie de modelul ales) sunt potrivite pentru pierderi de auz de la ușoare până la severe. Dispun atât de programe manuale, cât și automate și sunt compatibile cu toate accesoriile wireless Unitron.
Variante aparate auditive T Stride : T Stride M, T Stride P

Pret Aparat Auditiv : Cere Oferta


Aparat auditiv – Familia Insera T

Aparate auditive de tip intraauricular (CIC/ITC), programabile digital între 6 și 20 de canale, având o plajă de amplificare de până la 100 dB (în functie de modelul ales) sunt potrivite pentru pierderi de auz de la ușoare până la severe. Dispun atât de programe manuale, cât și automate și sunt compatibile cu toate accesoriile wireless Unitron.

Toate aceste variante se referă la dimensiunea și designul aparatelor auditive și nu la nivelul tehnologic.

Variante aparate auditive T Insera: T Insera CIC, T Insera ITC

Pret Aparat Auditiv : Cere Oferta

Aparat auditiv Familia Insera T