Chat with us, powered by LiveChat

Unitron, parte a grupului Sonova și unul dintre cei mai mari producători de aparate auditive din lume, își concentrează resursele în dezvoltarea de noi tehnologii care să îmbunătățească constant calitatea vieții utilizatorilor de aparate auditive.
În anul 2017, Unitron lansează platforma Tempus și noile familii de aparate auditive reîncărcabile care oferă cea mai bună înțelegere a vorbirii, echilibrând dinamic și în timp real fiecare particularitate a situațiilor în care vă aflați zi de zi.

Familia Moxi T

Aparate auditive de tip Receiver in Canal (RIC), programabile digital între 6 și 20 de canale, având o plajă de amplificare de până la 100 dB (în funcție de receiverul/modelul ales) sunt potrivite pentru pierderi de auz de la ușoare până la severe. Dispun atât de programe manuale, cât și automate și sunt compatibile cu toate accesoriile wireless Unitron.
Cele mai mici aparate auditive reîncărcabile din lume!

Variante T Moxi : T Moxi Kiss, T Moxi Dura, T Moxi Fit si T Moxi Now

Familia Stride T

Aparate auditive de tip retroauricular (BTE), programabile digital între 6 și 20 de canale, având o plajă de amplificare de până la 100 dB (în functie de modelul ales) sunt potrivite pentru pierderi de auz de la ușoare până la severe. Dispun atât de programe manuale, cât și automate și sunt compatibile cu toate accesoriile wireless Unitron.
Variante T Stride : T Stride M, T Stride P

Familia Insera T

Aparate auditive de tip intraauricular (CIC/ITC), programabile digital între 6 și 20 de canale, având o plajă de amplificare de până la 100 dB (în functie de modelul ales) sunt potrivite pentru pierderi de auz de la ușoare până la severe. Dispun atât de programe manuale, cât și automate și sunt compatibile cu toate accesoriile wireless Unitron.

Toate aceste variante se referă la dimensiunea și designul aparatelor auditive și nu la nivelul tehnologic.

Variante T Insera: T Insera CIC, T Insera ITC

Familia Insera T

Calea Grivitei nr. 168, Bucuresti, Romania

(0730) 110 127

(0730) 110 127

(021) 222 46 74/75

Email

Email

office@clarfon.ro

Vezi centre medicale

Vezi centre medicale

în 30 de orașe