Implant Cohlear - Advanced Bionics

Implant Cohlear – Clarfon

Producătorul implantului cohlear Advanced Bionics, parte a grupului Sonova – principalul furnizor mondial de solutii pentru auz, este lider în cercetarea şi dezvoltarea celor mai avansate sisteme, menite să îmbunăţătească calitatea vieţii.

Compania Advanced Bionics este cunoscută ca lider inovator în industria pentru implant cohlear, prin dezvoltarea primului procesor de sunet complet rezistent la apă, a tehnologiei bilaterale şi bimodale avansate şi altor progrese originale, care ajută utilizatorii să audă cât mai bine.

Ce este un implant cohlear?

Implantul cohlear este un dispozitiv electronic care are scopul de a oferi o percepţie sporită a sunetului şi potenţial pentru o mai bună înţelegere a vorbirii pentru copii şi adulţi cu pierderi semnificative de auz.

Un implant cohlear are componente interne – care sunt implantate în timpul operaţiei – electrodul şi matricea electrodului, și componente externe – procesorul de sunet şi antena, ce pot fi scoase şi puse cu uşurinţă. Implantul cohlear funcţionează prin stimularea directă a nervului auditiv.

Un implant cohlear funcţionează prin ocolirea celulelor ciliate deteriorate sau lipsă din cohlee şi stimularea directă a nervului auditiv.

Implant Cohlear

De ce implant cohlear?

Pierderea semnificativă a auzului poate face persoanele să se simtă izolate și excluse de lumea înconjurătoare.

Oamenii îşi pun implant cohlear deoarece doresc să audă cât mai bine, să fie independenţi şi să se simtă incluşi în societate. Doresc să ia parte la conversaţii, să îşi audă copiii sau nepoţii vorbind, să asculte muzică sau să se bucure pur şi simplu de sunetele din natură. Vor să aibă încredere că pot auzi în toate situaţiile, chiar şi în medii zgomotoase.

Părinţii aleg implantul cohlear pentru copiii lor deoarece vor ca aceştia să audă toate sunetele din viața lor. Doresc să le ofere copiilor şansa de a învăţa să asculte, să vorbească şi să comunice liber şi independent. Îşi doresc pentru copiii lor să participe total în lumea sunetelor care îi înconjoară.

Care este urmatorul pas?

Oricine crede că un implant cohlear ar putea fi benefic pentru el sau copiii săi ar trebui să vorbească cu medicul ORL sau cu un audiolog. Dacă este cazul, medicul specialist îl va trimite la un centru de implant cohlear. Acolo, o echipă de specialişti în implant cohlear va determina printr-o evaluare detaliată dacă va putea beneficia de un implant cohlear.

Evaluarea va include testări de comunicare şi psihologice, evaluare educaţională pentru copii şi, bineînţeles, teste audiologice şi medicale.

Modele de Implant Cohlear - Advanced Bionics

Naida CI Q Series

Procesoare de sunet Naida CI Q Series – sunt cele mai noi si mai avansate procesoare de sunet retroauriculare din lume. Ele au un design elegant si usor; inovatii exclusive Advanced Bionics si Phonak, inclusiv tehnologia Binaural VoiceStream ™.

Naida CI Q Series

Neptun™

Procesor Neptun™ – este primul si singurul procesor de sunet rezistent la apa din lume cu designul revolutionar ce permite cele mai flexibile stiluri de purtare vreodata – oferit de Advanced Bionics, liderul mondial in tehnologia implantului cohlear.

Imlant Cohlear Advanced Bionics Neptune

Harmony retroauricular

Procesor Harmony retroauricular – ofera tehnologii si functii sofisticate, bazate pe performanta, care ajuta sa va oferiti dumneavoastra sau copilului dumneavoastra o audiere mai clara, cu rezolutie mai mare, in medii de zi cu zi, cum ar fi salile de clasa zgomotoase, restaurantele pline de viata si birourile aglomerate.

Implant Cohlear Harmony

Formular de programare