Un nou inceput pentru toti
Proteza Auditiva, Hansaton FLOW 1

Urmărind calitatea auzului de peste 16 ani, Clarfon promovează noul aparat auditiv Hansaton Flow 1 care vine cu îmbunătățiri tehnice în procesarea sunetului:

  • Aparat digital
  • Merge inclusiv pe hipoacuzii severe
  • Adapteaza automat castigul in timp
  • Are buton pentru volum si buton pentru progame

Optiunile automate Antishock2, Feedback Manager și compresia dinamică inteligentă a sunetelor fac ca aparatul auditiv să protejeze urechea și să îi ofere un tratament de mentenanță nervului auditiv.

Reglajul se face pe 4 canale frecvențiale și 4 programe de audiție ceea ce îl adaptează la orice mediu sonor și la orice pierdere de auz.

Aparat auditiv retroauriculare (BTE), programabile digital, cu până la 4 canale, având o plajă de amplificare de până la 100 dB (în functie de modelul ales) sunt potrivite pentru pierderi de auz de la ușoare până la severe.

Dispun de programe manuale pentru o mai bună ințelegere a vorbirii în diferite medii sonore.

Aparat Auditiv Hansaton Flow 1

Ai acufene? Prin functia Tinnitus Masker, aparatul auditiv Hansaton Flow 1 poate diminua acest țiuit deranjant din ureche!

Caracteristicile tehnice fac din aparatul auditiv Hansaton Flow 1 un produs de top, iar calitatea sunetului îl recomandă ca fiind un produs performant.

Aparatul auditiv Hansaton Flow 1 este disponibil în toate variantele de purtare: de la intraauricular – discret și aproape invizibil, confecționat după forma conductului auditiv – până la modelul de putere, retrouricular, pentru scăderile profunde de auz.

Formular comanda Proteza Auditiva

[contact-form-7 id=”3015″ title=”Formular de contact programari promotie”]

Aparate Auditive