Un nou inceput pentru toti
Proteza Auditiva, Hansaton FLOW 1

Urmărind calitatea auzului de peste 16 ani, Clarfon promovează noul aparat auditiv Hansaton Flow 1 care vine cu îmbunătățiri tehnice în procesarea sunetului:

  • Aparat digital
  • Merge inclusiv pe hipoacuzii severe
  • Adapteaza automat castigul in timp
  • Are buton pentru volum si buton pentru progame

Optiunile automate Antishock2, Feedback Manager și compresia dinamică inteligentă a sunetelor fac ca aparatul auditiv să protejeze urechea și să îi ofere un tratament de mentenanță nervului auditiv.

Reglajul se face pe 4 canale frecvențiale și 4 programe de audiție ceea ce îl adaptează la orice mediu sonor și la orice pierdere de auz.

Aparat auditiv retroauriculare (BTE), programabile digital, cu până la 4 canale, având o plajă de amplificare de până la 100 dB (în functie de modelul ales) sunt potrivite pentru pierderi de auz de la ușoare până la severe.

Dispun de programe manuale pentru o mai bună ințelegere a vorbirii în diferite medii sonore.

Aparat Auditiv Hansaton Flow 1

Ai acufene? Prin functia Tinnitus Masker, aparatul auditiv Hansaton Flow 1 poate diminua acest țiuit deranjant din ureche!

Caracteristicile tehnice fac din aparatul auditiv Hansaton Flow 1 un produs de top, iar calitatea sunetului îl recomandă ca fiind un produs performant.

Aparatul auditiv Hansaton Flow 1 este disponibil în toate variantele de purtare: de la intraauricular – discret și aproape invizibil, confecționat după forma conductului auditiv – până la modelul de putere, retrouricular, pentru scăderile profunde de auz.

Formular comanda Proteza Auditiva


    Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal si trimiterea de informatii marketing

    Aparate Auditive