Ne deplasăm GRATUIT la tine acasă
pentru TESTAREA AUZULUI și PROBĂ CU APARATELE AUDITIVE!

Clarfon îți testează auzul chiar la domiciliul tău, în deplină siguranță.

Auzul este unul dintre cele mai importante simțuri pe care o persoană îl poate deține. Statisticile arată că în România, peste 2 milioane de persoane au o problemă de auz.

Este destul de clar că fiecare sunet are o anumită importanță în capacitatea fiecărui individ de a percepe esența tuturor senzațiilor auditive și nu numai.

Traiul agitat, situațiile stresante, factorii naturali ne pot pune în pericol sănătatea auzului și este important pentru organism să cunoaștem dacă auzul nostru este perfect sănătos.

Testarea auzului la tine acasa

Cum se poate realiza acest lucru?

Chiar dacă disponibilitatea ta de deplasare este redusă, Clarfon îți vine în ajutor. Dacă te întrebi cum, un specialist poate veni chiar la tine acasă, în deplină siguranță, realizează audiograma și te poate îndruma către un tratament de specialitate.

În momentul actual, ca să poți afla care este capacitatea de funcționare a sistemului tau auditiv nu este necesar să faci nimic altceva decât o audiogramă.

Audiograma constă în testarea auditivă cu scopul descoperirii existenței anumitor afecțiuni la nivelul urechilor. Acest proces nu este deloc dureros iar prin efectuarea acesteia se poate detecta o posibila hipoacuzie. Aceasta este diminuarea acuității auditive și reprezintă o stare extrem de neplăcută.

Dacă ți se recomandă utilizarea unui aparat auditiv, la Clarfon găsești solutiile ce se pot plia pe așteptările și pe bugetul disponibil.

Calitatea produselor cât și experiența desăvârșită a echipei, care se poate deplasa la domiciliu, pentru efectuarea audiogramei, sunt soluțiile către o stare psihică mai bună și un auz optim.

Formular de înscriere

Beneficiaza de oferta pentru testarea gratuita la tine acasa!

Aparate Auditive

ACCESEAZĂ OFERTA