Testeaza Auzul Gratuit - Clarfon Aparate Auditive

Testeaza Auzul Gratuit

Auzul reprezintă un mijloc inedit de comunicare, iar persoana cu un auz afectat se poate simţi complexată şi poate avea parte de dificultăţi, atât la serviciu cât şi în familie.

Statisticile sunt destul de îngrijorătoare privind hipoacuzia. Din acest motiv, Clarfon trage un semnal de alarmă pentru a conştientiza cât de important este auzul în activităţile zilnice.

Hipoacuzia este cea mai întâlnită afecțiune la nivelul aparatului auditiv. Se estimează că peste 500 de milioane de oameni suferă de o formă de hipoacuzie. Acest număr va crește cu 200 milioane până in 2025, 16,9% din populația europeană suferă de hipoacuzie ușoară, 4,6% suferă de hipoacuzie moderată, 0,9% suferă de hipoacuzie severă sau profundă.

Printre cauzele cele mai întâlnite ce conduc la instalarea hipoacuziei se regăsește și faptul că oamenii evită să meargă la un consult de specialitate, de aceea este necesară testarea periodică a auzului.

Testeaza Auzul Gratuit

În cabinetul Clarfon din orașul tău îţi poți testa gratuit auzul!

Audioproteziștii Clarfon sunt instruiți de către compania elveţiană, specializată în soluţii de îngriire a auzului, Sonova și dețin pregătirea necesară pentru a recomanda o soluție favorabilă auzului tău.

Clarfon oferă o gamă largă de produse de calitate la prețuri de excepție si colaborează cu cei mai buni producători de aparate auditive: Hansaton, Unitron, Phonak, membri ai grupului Sonova – lider mondial în soluţii de auz dar şi cu producătorul de proteze auditive AudioService.

Vrei să auzi mai bine şi să îţi îmbunăţăţeşti relaţiile cu ceilalţi?

Dacă încă nu te-ai hotărât să faci un consult de specialitate, acum este momentul să-ţi faci o programare gratuită şi să ai grijă de auzul tău.

Bucură-te de viaţă cu Clarfon!

Formular de inscriere pentru testerea Auzului Gratuit

    Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal si trimiterea de informatii marketing