Pădurile din România strigă după ajutor! TU le auzi?

plantam copaci

Cele mai mari suprafețe de păduri din zona temperată se găsesc în Carpații românești. Prin natura sa, România este o țară a fagilor, având cele mai întinse păduri virgine de fag din Europa. În țara noastră, pot fi regăsite cele mai vechi păduri din Europa, a căror farmec și frumusețe nu pot fi contestate. Pădurile României adăpostesc peste 26.000 de specii de plante și animale, unele endemice și pe cale de dispariție, inclusiv carnivore mari precum lupul și râsul și jumătate din populația de urs brun a Europei.

Cu toate acestea, pădurile din România sunt amenințate: tăierile ilegale, practicile forestiere iresponsabile, defrisarile inclusiv din zone protejate au dus la pierderea și degradarea acestora. Se estimează că pădurile complet funcționale din punct de vedere ecologic acoperă numai 23% din suprafața țării. (Sursa: Greenpeace)

Implicare OM cu OM….

La Clarfon, cu toții credem că implicarea ar trebui să stea la baza acțiunilor societății în care trăim. Începând cu anul 2013, prin Campania de Conștientizare a Importanței Auzului, ne-am implicat activ, oferind gratuit posibilitatea oricărei persone de a-și testa auzul, urmărind prin această campanie ridicarea gradului de conștientizare a importanței sănătății auzului, simțul fără de care viața așa cum o știm, nu ar mai fi la fel.

Fiind conștienți de schimbările care se produc în jurul nostru, ținem pasul cu tehnologia și oferim pacienților nostri cele mai bune soluții de reabilitare auditivă: aparate auditive complet automate, versatile și discrete, cu opțiune de reîncărcare, având conexiune Bluetooth pentru o mai mare libertate de mișcare, puternice și fiabile.

…. și POM cu POM

Știm că investiția într-un aparat auditiv înseamnă încredere pe termen lung, sustenabilitate și implicare, termenii din care s-a născut Campania Un Pacient Protezat – Un Copac Plantat. Împreună putem transforma emoțiile și sunetele în copaci plantați pentru generațiile următoare!

Un Pacient Protezat – Un Copac Plantat!

Lasă-ne să avem grijă de auzul tău, ca împreună să avem grijă de natură!

Pentru fiecare aparat auditiv vândut, Clarfon plantează un copac!

Alături de CSR NEST și de voluntari  campania de plantare va începe în luna octombrie 2021, în zona Urlați – Prahova, pe albia râului Cricovul Sărat. Orașul Urlați este situat într-o zonă cu climat temperat continental, unde solul este ideal pentru plantarea de salcâmi.

Salcâmul este un arbore cu lemn de esenţă tare, materialul fiind greu, dur şi foarte rezistent la umezeală. Salcâmul este o specie rustică, de interes silvic: are creşteri rapide, are capacitatea de a fixa solurile nisipoase, iar pentru apicultorii din România, acesta reprezintă principala specie forestieră meliferă. Durata de viaţă a unui salcâm este de circa 100 de ani.

Au mai rămas ...

00Luni00Saptamani00Zile00Ore00Minute00Secunde

S-au strâns...

3500

salcâmi de plantat 🙂

POWERD BY

Ai castigat un cupon de 1008 lei pentru toate aparatele auditve Sonova
Scrie mai jos datele tale pentru a primi pe email cuponul.

    Cupon reducere Aparate Auditive