Aparate auditive Hansaton

Ca parte a grupului SonovaHansaton dorește să aducă un plus de valoare în dezvoltarea aparatelor auditive prin oferirea de noi funcții tehnologice.
Cu o experiență de peste 50 de ani în producția de aparat auditivHansaton urmărește să îmbunătățească accesabilitatea pacieților la cele mai noi tehnologii disponibile.
Prin noua platformă EaseHD, sunetul redat de proteza auditiva este filtrat de zgomotele ambientale, rezultatul fiind o mai buna inteligibilitate în orice medii sonore.

moxi2 e1690353457480
aparate auditive hansaton focus

Aparat Auditiv Performante Hansaton

Aparatele auditive HANSATON au un design modern, unic și performanța excepțională a sunetului. Sunt disponibile în cu mai mult niveluri de performanță, care includ până la opt medii de ascultare automată, parte a tehnologiei inovatoare HearIntelligence™.

Aparat Auditiv Hansaton – Familia Stratos

HANSATON a atins un nou nivel de performanță auditivă datorită inovațiilor aduse aparatele auditive din familia STRATOS. Dynamic SpeechBeam funcționează împreună cu Intelligent NoiseReduction pentru a oferi clienților oportunități mai bune de a auzi în situații provocatoare acustic… cum ar fi să te bucuri de o conversație relaxată în bucătărie, în timp ce pregătești un smoothie.

Straton by Hansaton

Aparat Auditiv Hansaton

Această nouă serie de produse cu multe îmbunătățiri și funcții noi ridică tehnologia HearIntelligence™ la următorul nivel. Aceste noi sisteme auditive își adaptează performanța într-un mod personalizat la scenariul de sunet la îndemână, oricât de divers și provocator ar fi acesta. De asemenea, vă cuceresc prin designul lor plăcut pentru ochi, funcțiile inteligente și operarea convenabilă și ușor de utilizat.

Aparat Auditiv Hansaton – Familia flow+

Flow+ stimulează conversațiile și optimizează sunetul, toate cu un design elegant. Bazat pe o tehnologie dovedită, flow+ acoperă o gamă largă de pierderi de auz și are modele atrăgătoare pentru a satisface nevoile clientului dvs. Modelele elegante îi pot face să se simtă confortabil încercând aparatele auditive.
aparate auditive hansaton flow
banner produse aparate auditive hansaton
Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart